Over ons

Berlage Vastgoed is in 2013 opgericht en bestaat uit de vier partners Jan Joost Schoenmakers, Yvo Steenbergen, Wout de Haan en Ate Schoenmakers. Onze missie is dezelfde als de beroemde architect Berlage, namelijk om projecten te ontwikkelen waar ze zelf de volgende morgen in zouden willen wonen.

Dat doen we door middel van duurzame transformatie: wij optimaliseren projecten door ze in de breedste zin van het woord te verduurzamen. Wij acquireren, beheren en investeren in hoge kwaliteit vastgoed die voor betaalbare prijzen beschikbaar worden gemaakt. We zijn een projectontwikkelaar die óók zelf beheert en belegd, wat ons een betrouwbare partner maakt voor gemeenten, aannemers, huurders en investeerders.

Wij zoeken voornamelijk naar al bestaande goede beleggingen die in de kern grote potentie hebben. Met een integrale strategie waarbij alle betrokkenen, van gemeente tot investeerder tot huurder tot buurt, worden aangesloten, creëren wij op structurele wijze meerwaarde tegen lagere kosten en met hogere opbrengsten.

Kortom, plekken waar u ook zo de volgende dag in zou willen wonen.

Nieuwsgierig?

Team

Wout de Haan

Ate Schoenmakers

Yvo Steenbergen

Jan Joost Schoenmakers

Marlen Balderas

Demelza Blom

Sabine Van Ieperenburg